Liderul interimar al USR Suceava, primarul de Milișăuți, Vasile Cărare, condamnă înscrierea senatorului Gheorghiță Mîndruță în PSD: Ne cerem scuze electoratului nostru, pentru dezamăgirea provocată de asocierea cu astfel de personaje


Intră acum și în grupul de

USR PLUS Suceava condamnă preschimbarea carnetului de membru de partid, al senatorului Gheorghiță Mîndruță în tabăra puterii,  respectiv PSD, se arată într-un comunicat semnat de primarul orașului Milișăuți, Vasile Cărare, care este președintele organizației județene USR Suceava.

Potrivit acestuia, USR PLUS a avut și are toleranță zero pentru acest fenomen, al politicianului migrator care trece de partea cealaltă a baricadei.

„Din păcate, fostul nostru coleg bifează încă un nume pe foaia de parcurs a oportuniștilor și carieriștilor politici. Din acest motiv, ne cerem scuze electoratului nostru, pentru dezamăgirea provocată de asocierea cu astfel de personaje”, arată Vasile Cărare.

El subliniază că USR PLUS Suceava  are cu siguranță foarte mulți membri de valoare, dispuși să apere interesul public în spiritul USR deja consacrat.

Mai mult, președintele interimar, Vasile Cărare, primarul de la Milișăuți, arată că reprezintă organizația cu succes și profesionalism, promovând împreună cu echipa Biroului Județean și membrii filialelor din teritoriu, valorile USR.

„În același timp, îi asigurăm pe toți cetățenii că se pot baza necondiționat pe bunele intenții ale tuturor reprezentanților USR, fie deputați, primari, aleși locali sau simpli membri,  că se pot baza pe onestitatea, transparența și corectitudinea acestora”, se mai arată în comunicatul semnat de Vasile Cărare.


Intră acum și în grupul de