Un bărbat a fost grav rănit după ce a căzut de pe un vagon-cisternă la Dornești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frătăuții Noi a fost grav rănit în noaptea de luni spre marți după ce a căzut de pe un vagon-cisternă la Dornești în timp ce manevra un furtun pentru transbordarea produselor petroliere între vagoane-cisternă.

Bărbatul, angajat pe funcția de manipulant marfă, se afla în incinta unei firme cu punct de lucru în Dornești, iar în jurul orei 2:45 efectua activități specifice de serviciu, respectiv se afla pe un vagon-cisternă, unde manevra un furtun pentru transbordarea produselor petroliere între vagoane-cisternă.

La un moment dat bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe vagonul-cisternă (de la înalțimea de 5,5 m) pe sol, suferind leziuni la picioare și cap.

Incidentul a fost observat de către alt angajat al societății, care l-a anunțat pe gestionar, acesta solicitând  prin 112, intervenția la fața locului a unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a preluat pe angajat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticat cu „traumatism cranian, fractură de femur stâng și observații fractură femur drept”.

În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de