S-au ciocnit si a plonjat cu masina in apa


Intră acum și în grupul de

Trei bărbaţi ce se aflau într-un autoturism au fost răniţi după ce maşina s-a răsturnat şi a plonjat în apă în urma ciocniri cu un alt autoturism. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sâmbătă, la ora 12.45, pe DJ.209 B, în interiorul localităţii Văleni, comuna Mălini, A. Vasile, de 51 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul forestier Dohotaru, a pătruns în DJ 209 B fără să se asigure corespunzăto. Aici a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de A. Ionică, de 41 ani, din aceeaşi localitate.

În urma impactului, autoturismul ce se deplasa regulamentar a ieşit în decor, prăbuşindu-se în albia unui pârâu, la o diferenţă de nivel de 5 m fiind accidentaţi A. Ionică, precum şi C. Vasile, de 40 ani şi P. Vasile de 19 ani, ambii localnici, pasageri în autoturismul răsturnat.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de