Biroul pentru Imigrări Suceava a depistat trei turci cu ședere ilegală și au emis decizii de returnare


Intră acum și în grupul de

Trei turci cu ședere ilegală în județul Suceava au fost depistați, miercuri, de polițiștii de imigrări din Suceava.

În aceste situații au fost emise decizii de returnare, iar la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni.

Potrivit IGI, miercuri, polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Suceava au desfășurat acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României.

În urma activităților întreprinse au fost depistați trei cetățeni străini, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani, din Turcia.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în țara noastră, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul României. 

Pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 de zile de pe teritoriul țării noastre și au fost sancționați contravențional cu avertisment, în conformitate cu O.U.G nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele celor trei cetățeni străini va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 6 luni.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Serviciului Poliției Transporturi Suceava.


Intră acum și în grupul de