Prefectul Alexandru Moldovan a fost distins cu „Medalia de Onoare” a ISU Suceava în cadrul ceremonialului de trecere în corpul ofițerilor a șase subofițeri


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a fost distins, vineri, cu „Medalia de Onoare” a ISU Suceava pentru sprijinul acordat și colaborării acestuia cu ISU Suceava pe perioada mandatului.

ISU Suceava a anunțat că vineri, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, s-a desfășurat ceremonialul de trecere în corpul ofițerilor a șase subofițeri, ca urmare a promovării concursurilor specifice.

La acest ceremonial a fost prezent prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, care,  ajutat de inspectorul șef, colonelul Costică Ghiață, a schimbat tresele de pe umerii noilor ofițeri.

În cadrul aceleiași activități, șeful pompierilor militari suceveni, colonelul Costică Ghiață, a acordat prefectului Alexandru Moldovan „Medalia de Onoare” a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.

„Distincția a fost oferită în semn de recunoaștere a sprijinului acordat și a bunei colaborări cu instituția noastră, pe întreaga perioadă a mandatului domniei sale”, a menționat ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de