Administrator urmarit penal pentru inselaciune (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din judeţul Cluj, administrator de firmă, este urmărit penal pentru că a înşelat mai multe familii din judeţul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţiru, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluţia de începere a urmăririi penale propusă de I.P.J. Suceava, faţă de L. Iulius, în vârstă de 46 ani, din municipiul Gherla, judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune.

„L. Iulius cu intenţie directă, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Gherla, judeţul Cluj, a indus în eroare în perioada iunie-octombrie 2009 mai multe persoane din municipiile Suceava, Vatra Dornei, Rădăuţi şi oraşul Gura Humorului, prin prezentarea ca adevărat al faptului mincinos că societatea va livra tâmplărie p.v.c. şi geamuri tip „termopan”, având capacitatea tehnică şi materială să facă acest lucru. Astfel, societatea a încasat avansuri de la clienţi, însă sumele respective nu au fost folosite pentru achiziţionarea de bunuri de la furnizori, parte din acestea fiind retrase din societate în numerar de L. Iulius în mod fraudulos”, a declarat insp. Panţiru.

Prejudiciul cauzat de clujean în cazul infracţiunii de înşelăciune este de 183.246 lei, suma ce se constituie în folosul material obţinut de învinuit pentru sine, însă prejudiciul cauzat creditorilor este de 284.198 lei.


Intră acum și în grupul de