Un baiat de 16 ani din Maritei a facut un atac de panica cand si-a vazut casa in flacari


Intră acum și în grupul de

Incendiul izbucnit aproape de miezul nopţii la locuinţa în care locuieşte a provocat un atac de panică unui băiat de 16 ani din Măriţei. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, miercuri, la ora 23:31, prin serviciul 112 s-a anunţat existenţa unui incendiu izbucnit la gospodăria Ceciliei K., din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti. La faţa locului, a intervenit Detaşamentul de pompieri Suceava cu două autospeciale , iar la sosirea militarilor, ardeau mansarda şi acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă, adăpostul de animale şi depozitul de furaje.

Incendiul a fost stins la ora 01.15, dar au ars astereala acoperişului casei, pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp, obiecte de mobilier şi articole textile din două camere de locuit, aflate la mansardă. S-au degradat pereţii casei şi bunuri electrocasnice.

Pe timpul intervenţiei pompierilor, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a acordat primul ajutor medical lui Cursad K., în vârstă de 16 ani, care a suferit un atac de panică.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că focul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat.

Pompierii au salvat restul locuinţei, adăpostul de animale şi depozitul de furaje.


Intră acum și în grupul de