Flutur: Ministerul Educației a aprobat înființarea Spitalului Clinic Universitar de Urgențe Suceava cu șapte secții, Serviciul de medicină legală și Laboratorul BK


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că ministerul Educației a dat avizul în data de 31 octombrie pentru înființarea Spitalului Clinic Universitar de Urgențe Suceava.

Flutur a declarat că este un parteneriat între Consiliul Județean Suceava, Spitalul Județean Suceava și Universitatea Suceava în vederea transformării Spitalului Județean în spital clinic și construcția sediului Facultății de Medicină în curtea SJU Suceava.

El a spus că au fost aprobate pentru spital clinic secțiile de Nefrologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Reumatologie, Chirurgie ortopedică infantilă, Chirurgie generală, Pediatrie, Ortopedie și traumatologie, Serviciul Județean de Medicină Legală și Laboratorul BK.

„E vorba de șapte secții. E un lucru mare. Așteptăm și de la Ministerul Sănătății avizul și se închide cercul pe spital clinic”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a lăsat să se înțeleagă că acum așteaptă ca reprezentanți ai PSD Suceava să se autosesizeze din presă și să obțină și avizul Ministerului Sănătății, așa cum s-a întâmplat și în cazul avizării heliportului de pe Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de