Flutur: Peste 100 de milioane de lei vor fi alocați pentru modernizarea drumurilor care fac legătura cu PTF Vicovu de Sus care se deschide zilele următoare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că în câteva zile se va deschide punctul de trecere a frontierei de la Vicovu de Sus.

„Acolo Guvernul României a pregătit acte normative și alocarea a peste 100 de milioane de lei”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a spus că fondurile vor fi alocate în primul rând modernizarea drumului național DN 2 E inclusiv cu amenajarea de sensuri giratorii sau intersecții semaforizate, benzi de refugiu, treceri pentru pietoni, cu turnarea unui nou strat de asfalt, consolidarea părții carosabile și lărgirea ei unde se poate între Vicovu de Sus și Rădăuți.

Flutur a menționat că la Vicovu de Sus este un drum care ar urma să fie folosit ca șosea de centură, iar din frontieră traficul să fie scos direct în zona Bilca

El a mai spus că 30 de milioane de lei vor fi alocați pentru Vama Siret reprezentând modernizarea drumului în vamă și racordurile cu zonele terminale.


Intră acum și în grupul de