Locatarii unui bloc din Fălticeni s-au evacuat după un incendiu izbucnit într-unul dintre apartamente. O femeie a suferit un atac de panică


Intră acum și în grupul de

Locatarii unui bloc din Fălticeni s-au evacuat, miercuri seara, după ce într-unul dintre apartamente a izbucnit un incendiu.

Potrivit sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava un incendiu a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Fălticeni.

La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu două autospeciale de stingere cu sprijinul unui echipaj SAJ.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unui apartament dintr-un bloc de locuințe, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați cu posibilități de propagare la podul blocului.

Locatarii blocului s-au autoevacuat. O femeie cu atac de panică este monitorizată de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Sergent major Radu Gabriel a precizat că incendiul a fost localizat și că se lucrează pentru lichidare și pentru îndepărtarea efectelor negative.

În urma incendiului au mai fost afectate încă două apartamente. La primul, a fost afectat tavanul pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați, iar la cel de-al doilea a fost afectată ușa de la intrare și tavanul din rigips.

Incendiul a izbucnit din cauza unor scăpări de gaze combustibile (de la o butelie).


Intră acum și în grupul de