Ceremonial militar si religios in centrul Sucevei, de Ziua Nationala a Romaniei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ceremonialul militar şi religios prilejuit de Ziua Naţională a României a strâns câteva sute de persoane pe esplanada Casei de Cultură din municipiu.

În discursurile ţinute cu această ocazie, prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a evocat importanţa zilei de 1 Decembrie în istoria României, în timp ce preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a făcut un apel la unitate, patriotism şi mândrie naţională.

Flutur a vorbit, totodată, de modernizarea statului şi de nevoia de a se face aceste eforturi în vederea modernizării statului. În acest context, el a subliniat că este necesar ca românii să fie mai uniţi.

„Fac un apel la unitatea românilor, un apel la patriotism şi mândrie naţională. Am uitat aceste valori şi trebuie să facem mai mult pentru a fi patrioţi”, a spus şeful deliberativului judeţean.

El a subliniat că în această perioadă apelul la patriotism este mai important ca niciodată şi crede că românii trebuie să simtă româneşte, să se poarte româneşte, să mănânce româneşte sau să se distreze româneşte.

Mai mulţi reprezentanţi ai unor instituţii, partide politice, asociaţii, au depus, miercuri, coroane de flori la statuia „Bucovina înaripată”, iar militarii prezenţi au încheiat această manifestare cu o defilare.


Intră acum și în grupul de