Formatia CSS „Nicu Gane” Falticeni incheie anul in fotoliul de lider al seriei A (Volei masculin – juniori II)


Intră acum și în grupul de

La fel ca şi în sezonul precedent, micii voleibalişti de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni domină seria din care fac parte. Chiar dacă au jucat doar trei partide în acest tur de campionat, elevii antrenorului Ionuţ Ciocan s-au impus în toate şi conduc în seria A.

Cadeţii fălticeneni au câştigat cu 3-1 disputa cu CSŞ Triumf Botoşani, cu 3-2 meciul cu CSŞ Bacău şi cu 3-0 întâlnirea cu LPS Suceava. Ultima etapă a turului, cea cu CSŞ Râmnicu Sărat s-a amânat din cauza reunirii lotului naţional al României de volei masculin juniori II care se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European care va avea loc în luna ianuarie în Estonia.

„Am avut un parcurs bun în acest sezon în care ne-am impus în toate cele trei partide de campionat pe care le-am disputat. Băieţii noştri au acumulat ceva experienţă care le-a folosit în momentele dificile ale seturilor aşa cum s-a întâmplat în disputa cu CSŞ Bacău când au revenit după ce au fost conduşi pe tabela de marcaj.

Vom începe anul viitor, cu un meci în deplasare la Râmnicu Sărat, restanţă din acest tur. Sper să ne calificăm din nou la turneul semifinal la fel ca anul trecut şi de această dată sperăm să mergem mai departe.

Îmbucurător pentru noi este faptul că vom avea reprezentare la Campionatul European de cadeţi care va avea loc în Estonia în ianuarie, Ştefan Lupu de la CSŞ Fălticeni fiind component al lotului naţional al României la această competiţie. El va pleca luni 6 decembrie pentru două stagii de pregătire cu selecţionata României”, a declarat profesorul Ionuţ Ciocan.


Intră acum și în grupul de