Guvernatorul din Cernăuți a discutat despre situația din punctele de frontieră Porubne-Siret și Crasna-Vicovu de Sus: Lucrăm la dezvoltarea infrastructurii vamale!


Intră acum și în grupul de

Guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, a anunțat, joi, că împreună cu adjuncții săi a avut o întâlnire cu grănicerii, reprezentanți ai vămii și ai administrației militare în care au discutat despre particularitățile punctelor de control Porubne și Krasnoilsk – Vicovu de Sus.

„Lucrăm la dezvoltarea infrastructurii vamale!”, a transmis guvernatorul.

El a spus că în ultima zi, la punctul de control Porubne au fost înregistrate 904 de camioane, iar la punctul de control Krasnoilsk – Vicovu de Sus 69 de camioane.

În cadrul discuțiilor s-a vorbit și despre progresul lucrărilor la punctul de control Dyakivtsi unde se montează echipamentele vamale, se amenajează căile de acces și se selectează personalul.

Guvernatorul regiunii a acordat diplome specialiștilor care au contribuit semnificativ la deschiderea punctului de control Krasnoilsk – Vicovu de Sus.

„La urma urmei, începerea acestui punct de control este rezultatul consolidării eforturilor tuturor serviciilor relevante. Acesta este un obiect extrem de important pentru Bucovyna și Ucraina în general, pe care am reușit să-l lansăm împreună”, a spus Zaparaniuk.


Intră acum și în grupul de