Botosanean cu tigari de contrabanda in masina, urmarit de politisti


Intră acum și în grupul de

Pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor, un botoşănean ce avea ţigări de contrabandă în maşină, a fost urmărit de autospeciala oamenilor legii. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri, în jurul orei 15.20, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Siret, în timp ce efectua controlul traficului rutier pe str. 9 Mai din localitate, au efectuat semnul regulamentar pentru oprire a unui autoturism înmatriculat în judeţul Bacău, dar acesta nu a oprit şi au trecut la urmărirea lui, fiind oprit pe raza comunei Grămeşti.

Maşina era condusă de L. Daniel, de 30 ani, din municipiul Botoşani, iar la control, în interior a fost identificată cantitatea de 910 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, cu o valoare de piaţă de circa 4.550 lei, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Siret, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate faţă de L. Daniel sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de