L-au talharit si i-au luat banii castigati la carti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Păltinoasa a fost bătut cu pumnii şi picioarele şi „uşurat” de 2.000 lei câştigaţi la cărţi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată de B. Gheorghe, de 50 ani, din comuna Păltinoasa, despre faptul că în seara zilei de 30.11.2010, orele 20.30, în timp ce se deplasa pe o uliţă din localitatea Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost acostat de C. Constantin, de 40 ani, din localitate, însoţit de o altă persoană, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, după care i-au sustras din buzunarul hainei suma de 2.000 lei.

Astfel, în seara zilei de 30.11.2010, între orele 17.00- 20.00, bărbatul tâlhărit a jucat cărţi pe bani împreună cu C. Constantin şi T. Sorin la un bar din localitatea Capu Codrului şi au consumat băuturi alcoolice, după care cei trei s-au certat, iar B. Gheorghe a luat banii şi a plecat la domiciliu.

Acesta a fost ajuns de o maşină din care a coborât C. Constantin, care împreună cu o altă persoană necunoscută, l-au lovit cu pumnii şi picioarele, după care i-au sustras din buzunarul hainei suma de 2.000 lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei şi a participaţiei autorilor.


Intră acum și în grupul de