Acasă Actualitate Subprefectul Cristian Șologon anunță că joi vor fi detonări la versantul de...

Subprefectul Cristian Șologon anunță că joi vor fi detonări la versantul de la Holda de pe DN 17 B


Intră acum și în grupul de

Subprefectul de Suceava Cristian Șologon, responsabil cu monitorizarea lucrărilor de stabilizare a versantului de pe DN 17 B de la Holda, a anunțat, că joi vor fi efectuate lucrări de detonare a versantului.

Șologon a spus că DRDP Iași a informat participanții la trafic că joi,  24 noiembrie 2022, între orele 11:00 – 16:00, vor fi executate lucrări de curățare a versantului de materialul detritic prin detonare și rânguire. Lucrările vin ca urmare a emiterii ordinului de începere pentru contractul „Asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru punerea în siguranță a obiectivului de pe DN 17B, km 44+050 – km 44+260”.



Pe sectorul de drum amintit, la sfârșitul lunii august a.c. s-au reactivat alunecările de teren, cu prăbușiri masive de material pietros pe corpul drumului, ceea ce a condus la închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule.

Astfel, considerând că siguranța participanților la trafic este primordială, se  recomandă folosirea rutelor alternative avute la dispoziție, respectiv pentru trafic ușor: Transrarău – DJ 175A și pe drumul județean ce face legătura între DN 17, Frasin și Holda (DJ 177A), iar pentru traficul greu: traseul delimitat de drumurile naționale DN 17B, DN 17, DN 15C, DN 15B, între Vatra Dornei – Spătărești – Broșteni, sub rezerva unei restricții de tonaj de 30 t pe DN 15B.

https://www.youtube.com/watch?v=DsrcmpcCEB8

Intră acum și în grupul de



Exit mobile version