Au spart geamurile masinilor si au furat radiocasetofoanele


Intră acum și în grupul de

Maşinile mai multor rădăuţeni au fost sparte, iar din interior s-au furat casetofoanele. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată de către R. Cornel, de 23 ani, localnic, despre faptul că autori necunoscuţi au spart autoturismul proprietatea unei societăţi comerciale, parcat pe str. Spitalului din localitate, de unde au sustras radiocasetofonul auto.

Ulterior au mai fost sesizate alte 3 furturi din auto respectiv două tentative de furt din auto, faptele fiind săvârşite în aceeaşi zonă, respectiv str. Spitalului din municipiul Rădăuţi, având acelaşi mod de operare, respectiv spargerea geamului. Au fost sustrase 3 casetofoane auto şi un modulator MP3, în valoare total de 1.300 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi au fost identificat pe C. Radu, de 26 ani, B. Marius, de 18 ani şi C.A. de 15 ani, toţi din municipiul Rădăuţi, suspecţi de comiterea furturilor.

Din cercetări s-a constatat că cei trei sunt suspecţi şi de comiterea a două fapte de furt comise în noaptea de 10/11.11.2010 din locuinţa lui B. Mihai, de 39 ani, din municipiul Rădăuţi, respectiv M. Lucia, de 54 ani, din comuna Marginea, cu un prejudiciu în valoare de 8.000 lei.

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt.


Intră acum și în grupul de