Poliția Suceava: Peste 80 de polițiști acționează de Ziua Națională pe drumurile din județ


Intră acum și în grupul de

La această oră, peste 80 de polițiști rutieri și de ordine publică avizați să desfășoare activități de poliție rutieră acționează pe drumurile publice, atât pentru fluidizarea traficului rutier cât și pentru prevenirea evenimentelor rutiere și identificarea celor care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cadrul acțiunilor sunt utilizate 30 de aparate etilotest/etilometru și 5 aparate Druger DrugTest 5000 intrate recent în dotarea polițiștilor, fiind efectuate testări pentru identificarea șoferilor care consumă substanțe interzise.

Și în cursul zilei de ieri, dar și în această dimineață polițiștii au identificat șoferi băuți în trafic, fiind din nou necesară urmărirea acestora și utilizarea mijloacelor tehnice din dotare.

Polițiștii suceveni atrag atenția asupra faptului că vor acționa în continuare cu fermitate, utilizând toate mijloacele tehnice din dotare și dispunând măsuri procesuale privative de libertate față de șoferii băuți sau sub influența substanțelor interzise, prevenirea accidentelor rutiere și siguranța rutieră fiind prioritare.


Intră acum și în grupul de