A ars etajul unei case din Gura Negrii


Intră acum și în grupul de

Scrumul s-a ales din etajul unei case din satul Gura Negrii. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, s-a anunţat faptul că gospodăria lui Ioan M. din localitatea Gura Negrii, comuna Dorna Arini, a fost cuprinsă de flăcări, astfel că la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri formate dintr-un ofiţer şi 11 subofiţeri, cu două autospeciale, de la Detaşamentul Vatra Dornei, pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor la locul de intervenţie, ardea acoperişul şi etajul clădirii de locuit P+1, construite din lemn şi acoperite cu azbociment, pe o suprafaţă de circa 100 mp, respectiv 50 mp, existând pericol de propagare la întreaga casă de locuit, la două case învecinate, precum şi la anexe gospodăreşti.

Au ars bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier, acoperişul casei de locuit P+1, construit pe astereală din lemn cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, precum şi etajul clădirii, pe o suprafaţă de circa 50 mp. De asemenea, s-au degradat planşeul şi pereţii interiori ai locuinţei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a pornit de la o scânteie de la un coş de fum deteriorat.

Pompierii militari au salvat parterul casei de locuit, cele două case vecine şi anexele gospodăreşti.


Intră acum și în grupul de