Viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu, contrariată că se cere din nou vot pentru PUZ pe strada Mărășești deși acesta a fost respins în urmă cu două săptămâni


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu și-a exprimat surprinderea că în ședința de joi a Consiliului Local Suceava a fost introdus pe ordinea de zi Planul de Urbanism Zonal și Regulamentul de urbanism aferent înaintat de către PYAM Investments pe strada Mărășești nr. 7A care a fost respins în 23 noiembrie.

Ea a precizat că în ședința din 23 noiembrie Consiliul Local a respins proiectul, cu 6 voturi „pentru”, 8 „împotrivă” și 9 „abțineri”.

„Mă surprinde graba cu care un proiect respins luna trecută este pus din nou pe masa Consiliului Local, fără nici un fel de modificări aduse. Proiectul a fost respins din motive care țin de insuficiența locurilor de parcare, aglomerarea zonei, acces auto, regimul de înălțime și gradul de ocupare a terenului”, a arătat viceprimarul.

Ea a adăugat că surplusul de trafic auto pe o parcelă mai mică de 500 mp va afecta calitatea locuirii în zonă.

„Îngrijorările sucevenilor care locuiesc în zonă sunt legitime și trebuie luate în considerare. Eu și consilierii USR  vom rămâne consecvenți votului de luna trecută. Dacă proiectul va fi aprobat în ședința Consiliului Local de joi, în ciuda votului negativ de luna trecută, înseamnă că gradul de consecvență a unui vot depinde de alți factori, care nu deservesc interesul public”, a declarat viceprimarul Teodora Munteanu.


Intră acum și în grupul de