Se analizează deschiderea de curse din Suceava spre Spania spune Alexandra Avădanei CRO Wizz Air: Trebuie să vedem cât de bine merg aceste noi rute pe care le deschidem și vom analiza în continuare care sunt celelalte destinații.


Intră acum și în grupul de

Wizz Air a inaugurat, joi, baza pe Aeroportul Suceava unde va avea alocate două aeronave.

Alexandra Avădanei, Chief Revenue Officer (CRO) în cadrul Wizz Air, a declarat într-o conferință de presă că odată cu deschiderea bazei de la Suceava se adaugă șase noi rute, iar pentru alte rute se crește numărul săptămânal de zboruri.

„Deja adiția a șase noi rute este foarte mult. În general noi alocăm poate una-două destinații noi la alocarea unei baze. (..) Cu adevărat ne uităm, așa cum am fost rugați de reprezentanții locali, către noi destinații cum ar fi cea către Spania. În momentul de față nu vreau să fac niciun anunț pentru că trebuie să vedem cât de bine merg aceste noi rute pe care le deschidem și vom analiza în continuare care sunt celelalte destinații. Este foarte important că noi rămânem foarte dedicați pieței din Suceava. Cu siguranță veți vedea noi anunțuri de la noi în următoarele luni”, a spus Avădanei.

Ea a arătat că odată ce a fost deschisă o bază trebuie făcută o analiză a rutelor și trebuie oferită pasagerilor oportunitatea de a zbura la cele mai mici prețuri și în funcție de aceste date se va decide dacă se cresc frecvențele de zbor sau dacă sunt anunțate destinații noi.

Întrebată în legătură cu prețurile mai ridicate pentru zborurile pentru Suceava, Alexandra Avădanei a spus că aceasta este mai mult o percepție și depinde de rută.

„Prețurile la bilete se fac în funcție de cerere. Aici avem o cerere foarte mare”, a spus Avădanei.

Prezent la conferința de presă, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că a solicitat în mai multe rânduri companiei să analizeze posibilitatea deschiderii unei rute Suceava spre o destinație din Spania întrucât cererea este foarte mare.

Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă, iar din 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri.

Începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.


Intră acum și în grupul de