Utilajele de deszapezire, pregatite sa actioneze in judet


Intră acum și în grupul de

Nu există motive pentru disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte deszăpezirea drumurilor naţionale, a declarat luni, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, în cadrul comandamentului de iarnă de la Vatra Dornei, unde s-a analizat situaţia actuală şi s-a constatat că există materiale antiderapante necesare şi combustibili şi totodată utilaje suficiente, fiind suplimentat deja numărul acestora.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a arătat că s-a stabilit ca la ninsoare să se intervină, prima dată, cu sare şi apoi cu un amestec de sare şi nisip şi că Poliţia Rutieră va verifica permanent starea traseelor drumurilor naţionale, iar dacă se vor depista probleme, poliţiştii vor amenda administratorul drumului. „În mod normal, dacă se acţionează aşa cum am planificat, nu ar trebui să apară probleme la deszăpezire. Cei care nu-şi fac treaba vor fi amendaţi”, a spus prefectul.

Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a cerut, vineri, destituirea şefului Secţiei Câmpulung Moldovenesc a CNADNR, Liliana Dranca, pentru disfuncţionalităţile în acţiunea de deszăpezire în judeţ înregistrate în noaptea de joi spre vineri. Aceasta a fost înlocuită cu Florin Anichitei care a fost numit temporar în această funcţie.


Intră acum și în grupul de