Bărbatul rănit în accidentul de la Cumpărătura are multiple traumatisme și a intrat direct în sala de operație


Intră acum și în grupul de

Bărbatul de 42 de ani care a rămas încarcerat, vineri, în urma accidentului produs la Cumpărătura a intrat direct în sala de operație la SJU Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că în urma accidentului de la Cumpărătura la UPU Suceava a ajuns un pacient în vârstă de aproximativ 42 de ani.

Acesta era conștient și a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale, hemopneumotorax, traumatism abdominal cu lacerație splenică și traumatism la nivelul coloanei dorso-lombare cu mai multe fracturi.

Dr. Dan Teodorovici a menționat că la transmiterea acestei știri pacientul este în sala de operație la secția de chirurgie.

Două persoane au fost rănite, vineri dimineața, în urma coliziunii dintre două autoturisme la Cumpărătura pe DN 2.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava în urma coliziunii între două autoturisme au rezultat două victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

Persoana blocată în autoturism a fost extrasă și predată echipajelor medicale și paramedicale trimise la fața locului și ulterior transportată la spital.

Cealaltă persoană implicată în eveniment a refuzat transportul la spital.


Intră acum și în grupul de