Doi verisori au ajuns la spital, dupa o betie crunta


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenţi din judeţul Suceava au avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce o simplă reîntâlnire s-a transformat într-un chef pe cinste. Cei doi tineri din localităţile Mironu şi Valea Moldovei au vâstele de 18 şi respectiv 19 ani, fiind verişori primari.

“Eroii” s-au întâlnit, pe parcursul zilei de miercuri, iar bucuria revederii s-a transformat în scurt timp într-o beţie pe cinste. Mai mult, după ce au consumat cantităţi importante de alcool la un bar de pe raza localităţii Valea Moldovei, a fost necesară intervenţia medicilor, tinerii ajungând de urgenţă la unitatea sanitară din Gura Humorului.

Deoarece părinţii celor doi credeau că tinerii ar fi consumat şi alte substanţe toxice necunoscute, aceştia au fost transferaţi la Spitalul Judeţean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde au fost imediat perfuzaţi şi internaţi în secţia de specialitate.

“Toate analizele pe care le-am făcut au arătat că tinerii au suferit doar de intoxicaţie etanolică fără existenţa altor substanţe, dar la solicitarea părinţilor care se temeau ca cei doi să nu fi consumat substanţe etnobotanice sau cineva din bar să le fi pus ceva în băutură am recoltat probe pe care le-am trimis către laboratorul de specialitate, fiind informaţi totodată şi poliţiştii suceveni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului, Tiberius Brădăţan.

În momentul de faţă, pacienţii se află în afara oricărui pericol, dar pentru siguranţă vor mai rămâne musafirii principalei unităţi sanitare din judeţ, până pe parcursul zilei de vineri.


Intră acum și în grupul de