Cetatea de Scaun a Sucevei poate fi vizitată din prima zi a noului an. Niculai Barbă, mesaj către turiști: Porțile Cetății vă sunt deschise. O vizită la Cetatea lui Ștefan cel Mare va fi încă un moment de neuitat trăit în Bucovina


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă a anunțat, vineri, că Cetatea de Scaun a Sucevei este deschisă pentru vizitare în perioada zilelor libere de Anul Nou.

Potrivit acestuia, Cetatea de Scaun va fi deschisă pentru vizitare în zilele de 31 decembrie 2022, 1 și 2 ianuarie 2023, între orele 10-17, cu eliberarea biletelor până la ora 16.

„Sunt așteptați să ajungă aici cât mai mulți dintre cei care au ales Bucovina pentru a fi în vacanța de la trecerea dintre ani. La stabilirea acestui program am avut în vedere interesul manifestat de vizitatori și în anii din urmă pentru această perioadă a trecerii dintre ani, iar acum, cu atât mai mult cu cât datele preliminare privind numărul vizitatorilor de peste an sunt foarte bune”, a menționat vicepreședintele CJ Suceava.

Niculai Barbă a spus că Bucovina este plină de turiști în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă, iar pensiunile sunt ocupate 100% de Revelion 2023.

„Adresez invitația turiștilor de a include în programul acestui sejur și o vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei. Porțile Cetății vă sunt deschise. O vizită la Cetatea lui Ștefan cel Mare va fi încă un moment de neuitat trăit în Bucovina. Le mulțumesc sucevenilor și turiștilor din țară și de peste hotare, tuturor celor care au ales să ne treacă poarta la Cetate, pentru a ne vizita, pentru a participa la evenimentele organizate aici. La final de an mulțumesc și întregului colectiv de aici, pentru tot efortul depus, cu suflet și profesionalism și care ne-au adus aprecieri deosebite din partea vizitatorilor”, a mai declarat Niculai Barbă.


Intră acum și în grupul de