Range Rover Evoque căutat din luna august de autoritățile din Italia, depistat în PTF Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au oprit la ieșirea din țară un autoturism marca Land Rover model Range Rover Evoque ce era căutat de autoritățile din Italia, autoturismul fiind indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, Alina Petraru, a declarat vineri la prânz, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean italian, în vârstă de 54 de ani.

Acesta conducea un autoturism Land Rover, model Range Rover Evoque, an fabricație 2011. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile italiene. Alerta a fost introdusă de autoritățile din Italia la data de 14 august 2015.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autovehiculul în valoare de 60.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.


Intră acum și în grupul de