Un tânăr a căzut de la etaj în noaptea de Revelion, iar un bărbat și cei doi fii ai lui au ajuns la UPU Suceava după ce au fost bătuți crunt cu bâte


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a ajuns la UPU Suceava transferat de la CPU Gura Humorului după ce a căzut în noaptea de Revelion de la etaj, iar trei bărbați din Costâna au ajuns la spital după ce au fost bătuți cu cozi de topor.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că în noaptea de Revelion nu au fost cazuri deosebite la UPU Suceava.

Potrivit acestuia, în noaptea de Revelion la UPU Suceava au ajuns 70 de pacienți din care 28 au fost copii. Dintre cele 70 de persoane prezentate la UPU 20 au rămas internate.

Dr. Teodorovici a spus că la UPU Suceava a ajuns de la CPU Gura Humorului un tânăr de aproximativ 30 de ani care a căzut de la primul etaj și a suferit fractură de coloană cervicală.

Pacientul a rămas internat în secția de neurochirurgie.

Tot în noaptea de Revelion personalul medical al SJU Suceava a oferit îngrijiri pentru trei policontuzionați prin agresiune.
Cei trei, tatăl în vârstă de 60 de ani și fiii lui de 26 și 17 ani, din Costâna, au fost bătuți cu cozi de topor de un grup de bărbați care au oprit mașinile în dreptul lor.

Cei trei au ajuns în UPU Suceava cu traumatisme cranio cerebrale cu hematoame și plăgi, iar tatăl a suferit în plus și o contuzie lombară.

Cei trei nu au necesitat internare, a precizat dr. Dan Teodorovici.


Intră acum și în grupul de