Primari din judet, „urecheati” de subprefectul Angela Zarojanu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La prezentarea bilanţului pentru activitatea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava, ce a avut loc vineri, subprefectul de Suceava, Angela Zarojanu a subliniat faptul că în timpul evenimentelor ce au avut loc pe parcursul anului, primarii din unele localităţi nu au putut fi avertizaţi „urgent” în privinţa situaţiilor ce aveau să se petreacă în următorul interval.

„Se constată, din păcate o problemă de colaborare cu cei din comitetele locale pentru situaţii de urgenţă. De multe ori, s-a constatat că la unele primării faxurile erau închise şi nu puteau fi avertizaţi, în cel mai scurt timp despre evenimentele nefavorabile ce aveau să urmeze.

De asemenea, nici mail-urile nu se citeau. Să aveţi grijă ca aceste instrumente, pentru colaborare rapidă să fie puse în locuri unde se poate ajunge uşor la ele, pentru o rezolvare rapidă a situaţiilor de urgenţă ce apar”, a declarat subprefectul Angela Zarojanu.

Aceasta nu a fost singura situaţie în care subprefectul de Suceava a „urecheat” primarii din judeţ. Angela Zarojanu a spus că unii primari nu vor să se prezinte la cursurile de instruire pentru situaţii de urgenţă şi nu delegă nici secretarii sau viceprimarii localităţilor. „S-a constatat că nu toţi factorii de răspundere au înţeles importanţa acestor cursuri de pregătire”, a afirmat subprefectul de Suceava.


Intră acum și în grupul de