Snopit in bataie pentru ca a turnat cafea in rezervorul drujbei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Pleşeşti a fost adus la spitalul din Fălticeni, în stare gravă, după ce a fost bătut de doi localnici, tată şi fiu. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vineri seară, la ora 22.05, Triajul Spitalului Fălticeni a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost internat M. Marian, de 36 ani, din satul Pleşeşti, comuna Vultureşti, diagnosticat cu „T.C.C. acut închis, comoţie cerebrală, contuzie toracic, fractură marginală posterioară maleolă tibială stângă, fractură extremitatea distală peroneu.”

La spital s-a deplasat un poliţist, însă starea fizică şi beţia persoanei internate nu au dus la obţinerea unor date privind împrejurările producerii leziunilor, astfel că în sâmbătă dimineaţa, cercetările au fost reluate.

Acesta a declarat poliţistului că se deplasa pe stradă, prin faţa Şcolii Pleşeşti, moment în care a fost agresat prin surprindere de B. Iulian, de 40 ani şi fiul acestuia B. Adrian, de 18 ani, localnici, fiind lovit cu pumnii şi picioarele.

Cei doi agresori se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, motivul agresiunii constând în aceea că în urmă cu câteva zile, M. Marian ar fi turnat cafea în rezervorul de benzină al drujbei lui B. Iulian, făcând-o inutilizabilă.

Cadrele medicale de la Spitalul Fălticeni, au stabilit că M .Marian necesită pentru vindecare aproximativ 30-40 zile îngrijiri medicale.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.


Intră acum și în grupul de