Spectacol artistic de exceptie marca Palatul Copiilor Suceava


Intră acum și în grupul de

Talentaţi, energici şi joviali, micii cursanţi ai Palatului Copiilor din Suceava şi-au arătat din nou abilităţile de a cânta şi de a dansa, sâmbătă, 18 decembrie, pe scena amplasată la etajul1 al Iulius Mall, cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă.

Pe scenă au evoluat formaţii de dans conduse de prof. Mihaela Schiotis, solişti de muzică uşoară îndrumaţi de prof. Mihai Lungoci şi formaţa de colindători coordonaţi de Daniel Aniculăiesei.

Pentru a surprinde magia săbătorilor de iarnă, copiii au interpretat vocal muzică uşoară pe teme ce făceu trimitere la Crăciun, pe scenă rulând individual – Bianca Sumănaru („Ninge”), Oana Clim, Edi Hanuseac, Eliza Dumistrăcel (clasa a II-a), Robert Sumănaru, Ioana Magazin („Big, big world”), Răzvan Lupu (într-o interpretare de muzică folk), Sorina Covaliuc, Roxana Asavetei, Cătălina Tătăruşanu, Georgiana Bucaciuc („Omul de zăpadă”) şi Formaţia de colindători coordonată de prof. Daniel Aniculăiesei.

Printre dansurile care au încărcat pozitiv publicul, s-a numărat feeria coregrafică „December”, dans stilizat pe ritmuri moderne dar cu tentă folclorică, formaţia „Ritm Dance” cu fantezia coregrafică „Luna”, alături de ritm şi zâmbet dăruit de majoretele clasei I, dans de vară – Ruslana, dans modern interpretat de eleve de clasa a V-a, dans oriental interpretat de fetiţele de clasa a II, rspectiv a IV-a.

Atracţia spectacolului a fost dată de veteranele trupei „Ritm dance” care au încântat prin graţia mişcărilor.

Seria sectacolelor oferite de copii de la Palat continuă şi în zilele de 21 decembrie, de la ora 14.00 la Iulius Mall, unde vor paticipa într-un spectacol de datini şi obiceiuri copii din cele 6 zone ale Sucevei (Fălticeni, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung, Vatra Dornei, Suceava), respectiv 22 decembrie, de la ora 16.00 la Shopping City Suceava, unde copii de la Palatul din Suceava vor interpreta muzică uşoară, colinde şi vor dansa cum ştiu mai bine.


Intră acum și în grupul de