Tabăra Bucșoaia este în paragină. Gheorghe Flutur anunță că este definitivat proiectul de modernizare: Va fi cea mai mare tabără din țară


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, în plenul Consiliului Județean, că proiectul de modernizare a Taberei de la Bucșoaia este finalizat și că săptămâna viitoare va participa la o discuție privind implementarea acestui proiect.

„Am avut o discuție privind Tabăra de la Bucșoaia. În urmă cu doi ani am făcut mai multe demersuri privind preluarea de Ministerul Tineretului și Sportului a acestei tabere care este în paragină. Era la Primăria orașului Frasin. Ministerul Tineretului și Sportului a făcut, la solicitarea noastră, un proiect pe care l-a depus la CNI. Săptămâna viitoare, marți, vom avea o întâlnire în faza finală cu acest proiect. Va fi cea mai mare tabără din țară, cu 900 de locuri”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a arătat că proiectul de modernizare prevede amenajarea a multe spații de cazare, locuri de joacă, terenuri pentru sport, dar și fel de fel de atracții pentru copii, de la meșteșuguri cum ar fi încondeiat ouă, până la înot și echitație.

„Pare un proiect foarte interesant. Îmi doresc foarte mult să avem acest proiect în județul Suceava și suntem în linie dreaptă cu el”, a spus președintele Flutur.

El a subliniat că această tabără a fost preluată , dar la solicitarea CJ Suceava, de ministerul care poate să organizeze și tabere și cantonamente și multe altele în această tabără modernizată.

„Merită Bucșoaia mai ales pentru renumele pe care l-a avut”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de