Au ramas fara furaje la animale


Intră acum și în grupul de

Un scurtcircuit izbucnit la un depozit de furaje a lăsat o gospodărie din Mălini fără furaje pe iarnă la animale. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, a fost informat despre faptul că un incendiu a izbucnit la o gospodărie aparţinând lui Petru V., din localitatea Suha, comuna Mălini.

La faţa locului, s-au deplasat 12 pompieri militari, cu două autospeciale, de la Detaşamentul Fălticeni, pentru localizarea şi lichidarea incendiului. În sprijin au venit şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Mălini.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la depozitul de furaje, construit din lemn, pe o suprafaţă de 150 mp, şi la circa 7,5 tone de furaje depozitate în interiorul acestuia, cu posibilitatea de extindere la două locuinţe învecinate şi la un adăpost de animale, aflat la o distanţă de 5 m.

Au ars pereţii şi acoperişul depozitului de furaje, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, precum şi 4 tone de furaje. De asemenea, s-au degradat circa 3,5 tone de furaje.
Pompierii au salvat cele două case de locuit vecine şi adăpostul de animale.

Incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric, de la un cablu neizolat corespunzător.


Intră acum și în grupul de