Avioane ale Ryanair și Wizz Air au reușit să aterizeze pe Aeroportul Suceava și să preia pasageri pentru Veneția, Bologna, Manchester și Roma


Intră acum și în grupul de

Aeronave ale Ryanair și Wizz Air care în prima parte a zilei de duminică au aterizate, din cauza ceții de la Suceava pe alte aeroporturi au reușit să aterizeze după amiaza pe Aeroportul Suceava și să preia pasageri.

Astfel, aeronava companiei Ryanair care dimineaţa a aterizat la Bucureşti (Otopeni), a reuşit acum să aterizeze pe Aeroportul Suceava, de unde a preluat pasagerii şi va zbura spre Manchester.

O altă aeronavă a companiei Ryanair care a aterizat în jurul prânzului la Cluj, a reuşit după amiaza să aterizeze pe Aeroportul Suceava, după o prima încercare de aterizare ratată și va prelua pasagerii şi va zbura spre Veneţia (Treviso).

 Deasemenea, aeronava companiei Wizz Air, care dimineaţa a aterizat la Bacău, a reuşit după amiaza aterizarea pe Aeroportul Suceava de unde va prelua pasagerii  pentru zborul spre Roma (Fiumicino).

Totodată, una dintre aeronavele cu baza la Aeroportul Suceava a companiei Wizz Air, a aterizat de la Iaşi şi va prelua pasagerii pentru zborul spre Bologna.

În cazul în care vizibilitatea va permite aterizarea celor două aeronave cu baza pe Aeroportul Suceava ale companiei Wizz Air (care zboară la acest moment către Bologna şi Roma), zborurile din această seară spre Londra (Luton) şi Milano (Bergamo) sunt programate a decola la orele 21:50, respectiv 22:00.


Intră acum și în grupul de