Conducerea Aeroportului Suceava: După o situație fără precedent, cu o săptămână de ceață densă, se operează toate cursele prevăzute în program


Intră acum și în grupul de

Conducerea Aeroportului Suceava a mulțumit, marți, pasagerilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă săptămâna trecută când, din cauza ceții persistente, cursele programate au fost rerutate sau anulate.

„După o perioadă cu condiții meteo (ceață) fără precedent,  pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava se operează, începând de ieri, toate cursele prevăzute în programul de zbor”, arată conducerea aeroportului sucevean.

„Mulțumim pasagerilor pentru înțelegerea situației, mulțumim companiilor de zbor care au luat toate măsurile conform regulamentelor internaționale în vigoare și pentru rerutarea și asigurarea transferului pasagerilor pe cele mai apropiate aeroporturi, mulțumim presei pentru sprijinului acordat în transmiterea informațiilor către pasageri și toți cei interesați”, se mai arată în mesaj.

„Am făcut față unei situații fără precedent în care preocuparea noastră, a tuturor, a fost securitatea pasagerilor”, se menționează în comunicatul conducerii Aeroportului Suceava.


Intră acum și în grupul de