Ucrainean cercetat penal după ce a provocat un accident cu un rănit în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un cetățean ucrainean este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident cu un rănit.

Potrivit primelor date ale anchetei, luni seara, în jurul orei 19:05 cetățeanul ucrainean Petr H., a condus un autoturism Mercedes-Benz Vito pe raza municipiului Suceava, pe str. Grigore Alexandru Ghica dinspre Suceava către Pătrăuți, iar la intersecția semaforizată cu str. Zefirului, a forțat trecerea pe culoarea galbenă a semaforului.

El și-a continuat deplasarea și a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf condus de o tânără de 19 ani din Mitocu Dragomirnei, care a efectuat viraj la stânga dinspre str. Zefirului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului marca VW Golf care a fost transportată la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată, ”contuzie genunchi stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatele fiind negative și le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”.     


Intră acum și în grupul de