Activitatea Aeroportului Suceava se desfășoară normal, dar pasagerii sunt rugați să se intereseze de zboruri de la operatorul aerian de la care au achiziţionat biletele de călătorie


Intră acum și în grupul de

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a anunțat, marți, că în urma îmbunătățirii condițiilor meteorologice  şi a posibilității de a se putea opera în condiții de siguranță, operațiunile aeriene de pe Aeroportul Suceava sunt la acest moment desfășurate conform programului de zbor.           

„Mulțumim pasagerilor pentru înțelegere, precum şi companiilor aeriene care au luat măsurile necesare conform regulamentelor internaționale în vigoare pentru rerutarea şi asigurarea  transferului pasagerilor pe cele mai apropiate aeroporturi în condiții de siguranță”, a transmis Măriuța.             

Totodată, el a transmis pasagerilor rugămintea să verifice corespondența informațiilor pe e-mail sau telefon și să menţină legătura cu operatorul aerian de la care au achiziţionat biletele de călătorie.

Măriuța a dat asigurări că va oferii informații actualizate privind evoluția traficului aerian de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava.


Intră acum și în grupul de