Consilier județean dornean: Băiatul accidentat de tren nu purta căști, ci avea glugă pe cap. Am o veste foarte bună. Cristian este bine și îl așteptăm acasă


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PNL din Vatra Dornei, Mihai Cioată, a declarat, miercuri, în ședința Consiliului Județean Suceava, că băiatul care a fost lovit de tren în stația Vatra Dornei nu purta căști în acel moment, ci avea gluga pe cap.

El a salutat în ședință faptul că se fac investițiile necesare la Câmpulung Moldovenesc pentru punerea în funcțiune a unui elicopter SMURD pentru zona de munte.

„Să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă elicopterul de la Iași nu ar fi ajuns la timp în cazul lui Cristian care a fost accidentat”, a spus Cioată.

El a transmis „mii de mulțumiri din partea familiei și din partea noastră” pentru modul în care s-au implicat atât cei din Consiliul Județean, Prefectură, Centru de Transfuzii de la Suceava.

„Încă un mit fals a fost spulberat și anume că noi nu dăm dovadă de solidaritate decât față de alții din afara țării. Ei bine, solidaritatea a fost exemplară. Să dea Domnul Dumnezeu să fim feriți de astfel de situații. O veste foarte bună: Cristian este bine și îl așteptăm acasă și îl așteptăm și la școală”, a spus consilierul județean.

El a precizat că în momentul accidentului băiatul nu purta căști și nici nu avea telefon mobil.

„În cazul băiatului de la Vatra Dornei: nu avea nici căști, nu avea nici telefon mobil. Avea o glugă pe cap. Mai mult ca sigur că s-a speriat când a tras mecanicul sirena”, a spus consilierul județean sucevean.

Și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a mulțumit la rândul lui tuturor celor implicați în salvarea băiatului.


Intră acum și în grupul de