Reprezentanți ai Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților au fost invitați la ședințele Colegiului Prefectural. Prefectul de Suceava: Am remarcat aplecarea și grija față de nevoile comunității


Intră acum și în grupul de

Prefectul Alexandru Moldovan, care a participat la lucrările Ședinței anuale de lucru a Adunării Eparhiale, în cadrul căreia au fost prezentate rapoartele de activitate ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților din anul 2022, a explicat motivele pentru care a invitat reprezentanți ai Arhiepiscopiei să participe la ședințele Colegiului Prefectural.

„Am remarcat aplecarea și grija față de nevoile comunității, rapoartele sectoarelor administrației eparhiale indicând peste 5000 de audiențe anuale, numeroase deplasări în teren și multe activități social-filantropice. Totodată, am remarcat și buna colaborare instituțională cu administrația publică județeană și locală, fiind realizate numeroase proiecte, în parteneriat, pentru comunitățile noastre”, a arătat prefectul.

El a spus că a mulțumit Arhiepiscopiei pentru sprijinul oferit instituțiilor în activitățile de ajutorare a refugiaților ucraineni precizând că această generozitate continuă și astăzi, fără a fi neglijate proiectele de susținere a celor aflați în nevoie din comunitățile sucevene.

„În vederea valorificării bunei colaborări, în momente delicate pentru comunitatea noastră, am adresat invitația Arhiepiscopiei de a participa, în calitate de invitat, la ședințele Colegiului Prefectural Suceava”, a mai spus prefectul Alexandru Moldovan.


Intră acum și în grupul de