Poetul sucevean Constantin Severin, tradus și în bulgară. El va participa la Festivalul Internațional de Poezie „Orpheus” din Plovdiv


Intră acum și în grupul de

Poezii ale poetului sucevean Constantin Severin au fost traduse în bulgară și engleză și vor intra în competiția de la Festivalul Internațional de Poezie „Orpheus” din Plovdiv.

Constantin Severin a apreciat, luni, că anul 2023 începe sub auspicii favorabile pentru traiectoria sa în lumea poeziei.

„Cunoscutul poet bulgar Anton Baev, care m-a invitat în urmă cu câteva săptămâni la Festivalul Internațional de Poezie „Orpheus” din Plovdiv (primul oraș bulgar ales drept capitala europeană a culturii, în 2019) în perioada 10-12 mai 2023, mi-a făcut azi o mare onoare și bucurie. El a inaugurat lista participanților și a publicat în limbile română, engleză și bulgară cele patru poeme cu care voi intra în competiția din țara vecină și prietenă: „Privirea lui Orfeu”, „Capra Neagră”, Meșterul de Fântâni. Lui Orhan Pamuk” și „Ceasul de Buzunar””, a precizat Constantin Severin.


Intră acum și în grupul de