Pietoni accidentati mortal la Darmanesti


Intră acum și în grupul de

Un tir condus de un cetăţean turc a spulberat doi pietoni ce au încercat să treacă drumul fără a se asigura. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vineri, la ora 19.30, pe DN 2, în afara comunei Dărmăneşti, T. Ayhan, în vârstă de 40 ani, cetăţean turc, în timp ce conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă pe DN 2, a surprins şi accidentat mortal pe R. Constantin, de 30 ani, din comuna Pîrteştii de Jos şi R. Maria de 59 ani, cu acelaşi domiciliu, care s-au angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Şoferul turc a părăsit locul accidentului, dar a fost depistat ceva mai târziu.

În urma impactului cele două persoane au decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului şi din declaraţiile martorilor oculari, rezultă că vinovăţia producerii evenimentului rutier aparţine atât victimelor care s-au angajat neregulamentar în traversarea străzii cât şi a conducătorului auto care circula pe mijlocul drumului.


Intră acum și în grupul de