FOTO//Acțiune de prevenire a corupției la Spitalul Județean de Urgență Suceava


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean de Urgență Suceava a anunțat că în cursul zilei e miercuri a organizat o acțiune de prevenire a corupției.

Astfel, potrivit sursei citate, miercuri, 15 februarie 2023, la initiațiva managerului Spitalului Județean Suceava , dr. Alexandru Calancea a avut loc la sediul unității sanitare o acțiune de prevenire a corupției cu scopul conștientizării consecințelor implicării în fapte de corupție.

Acțiunea a fost realizată cu suportul profesional și instituțional al Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Suceava, prin comisarul șef de poliție Marius Asmarandei.

La această activitate, ce a vizat prevenția și conștientizarea consecințelor implicării în fapte de corupție au fost invitați membrii Comitetului Director, toți șefii locurilor de muncă, respectiv medici/asistenți/șef serviciu/birou, dar și înlocuitorii acestora, reprezentanții tuturor sindicatelor, oricare angajat al unității sanitare, care prezintă interes pentru activitatea de informare și conștientizare.

„Având în vedere că activitatea s-a dorit a fi dinamică, invitații au avut posibilitatea de a-și expune în cadrul întrevederii întrebările/ nelămuririle cu privire la prevenirea faptelor de corupție”, arată SJU Suceava într-un comunicat.

Acțiunea a fost organizată în condițiile în care un medic din SJU Suceava este cercetat pentru luare de mită după ce ar fi primit de la pacienți sume de bani între 50 de lei și 50 de euro și diferite produse, cum ar fi bomboane, miere sau brânză.


Intră acum și în grupul de