Vasile Andriciuc poate să-și exercite funcția de primar al comunei Șcheia, a decis Tribunalul Suceava. El este acuzat de abuz în serviciu


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, poate să revină la Primărie, a decis, joi, Tribunalul Suceava.

Potrivit deciziei Tribunalului Suceava, a fost respinsă contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, față de decizia Judecătoriei Suceava prin care s-a respins luarea măsurii arestului preventiv.

Mai mult, judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Suceava a admis, în parte, cererea lui Vasile Andriciuc de înlăturare a obligației din măsura preventivă a controlului judiciar.

Tribunalul Suceava a înlăturat obligația impusă inculpatului Vasile Andriciuc de a nu exercita profesia, meseria sau să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit pretinsele fapte.

Decizia este definitivă.

Primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, este cercetat în două dosare penale pentru abuz în serviciu și a fost reținut de procurorii Parchetului Judecătoriei Suceava de două ori.

În ultimul dosar, acesta a fost reținut împreună cu fiul său și cu un om de afaceri. Andriciuc a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, dar Judecătoria Suceava a dispus măsura controlului judiciar și interdicția de a exercita funcția de primar, măsuri preventive care însă au fost înlăturate de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de