Sofer in stare grava la spital


Intră acum și în grupul de

Doi şoferi, dintre care unul în stare gravă, au ajuns la spital după ce s-au izbit cu maşinile de copacii de pe marginea drumului. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, duminică, la ora 04.34, pe DN 2E în interiorul oraşului Solca, O. George, de 42 ani, din comuna Pîrteştii de Jos, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a derapat şi a intrat într-un copac, autoaccidentându-se grav.

Conducătorul auto, din cauza rănilor, nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot de un copac s-a izbit frontal, sâmbătă, la ora 23.24, pe DJ 208D în afara localităţii Mitocu Dragomirnei, şi S. Constantin, de 33 ani, din municipiul Suceava. Acesta, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Conducătorul auto folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de