Amenda usturatoare pentru un ucrainean ce umplea rezervorul unui tir cu motorina de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean s-a ales cu o amendă de aproape 6 ori mai mare decât contravaloarea combustibilului pe care îl transfera din autoutilitara sa în rezervorul unui tir. Potrivit IPJ Suceava, agenţii Postului de Poliţie Moldoviţa l-au prins în flagrant pe cetăţeanul ucrainean M. Valentyn, de 30 ani, în timp ce descărca combustibil din autoutilitara proprietate personală, în rezervorul unui autotren condus de o persoană din comuna Vama.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a luat legătura cu Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava, în prezenţa cărora s-a efectuat inventarierea combustibilului. Astfel s-a constatat că a fost descărcată cantitatea de 170 litri combustibil, din care 140 litri din canistre, iar 30 litri din rezervorul autoutilitarei.

Lucrătorii Direcţiei Judeţene Pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava au confiscat combustibilul în valoare de 850 lei şi au aplicat o sancţiune contravenţională a lui M. Valentyn în cuantum de 5000 lei conform Regulamentului de Aplicare a Codului Vamal.


Intră acum și în grupul de