Amenzi usturatoare pentru bazaristii suceveni prinsi fumand in chioscuri


Intră acum și în grupul de

Zece bazarişti au fost amendaţi de inspectorii PSI ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava după ce au fost depistaţi fumând în chioşcuri. Pompierii au fost sesizaţi referitor la faptul că pe teritoriul Complexului Comercial Bazar unele persoane fumează în alte locuri decât cele special amenajate pentru fumat, punând în pericol viaţa oamenilor şi bunurile materiale.

Astfel, Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a organizat un control inopinat, depistând un număr de 10 persoane care fumau în spaţiile comerciale. Toate aceste persoane au fost sancţionate cu amenzi cumulate în valoare de 10.000 RON.

De asemenea, conducerea Complexului Comercial Bazar a fost atenţionată cu privire la respectarea interdicţiei privind fumatul în cadrul spaţiilor comerciale ale acestui complex.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava va mai organiza astfel de controale în perioada următoare şi în alte obiective, astfel încât toţi cetăţenii judeţului să respecte regulile privind fumatul în locuri nepermise.

În urmă cu 2 ani un puternic incendiu a distrus 84 de chioşcuri în bazarul din Lunca Sucevei.


Intră acum și în grupul de