Au furat o piesa de macara de 50 kg


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au găsit într-o căruţă o piesă de la o macara şi cablu, furate de pe un şantier din cartierul sucevean Burdujeni. Potrivit IPJ Suceava, o patrulă auto din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Eroilor din Cartierul Burdujeni, au observat un atelaj hipo în care se aflau două persoane. A oprit atelajul şi i-a legitimat pe cei doi, B. Maria, de 21 ani, din localitate şi P. Elvis, de 21 ani, din municipiul Băileşti, judeţul Dolj.

În căruţă a fost găsită o piesă din fier de la o macara, respectiv un peridoc de remorcare din profil metalic tip I în greutate de aproximativ 50 kg şi 20 metri cablu din cupru liţat în greutate de aproximativ 2 kg.

Pe timpul cercetărilor, B. Maria şi P. Elvis au recunoscut că au sustras bunurile respective de la o macara situată pe strada Eroilor, ce asigură construcţia a două locuinţe.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul este estimat la 2000 lei fiind recuperat parţial, bunurile recuperate au fost predate părţii vătămate.


Intră acum și în grupul de