Acasă Actualitate Batran mort intr-un incendiu la Herla (VIDEO)

Batran mort intr-un incendiu la Herla (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bătrân a decedat joi dimineaţă, după ce casa în care locuia a luat foc, fiind scos fără suflare de fiul său şi nişte vecini.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, la ora 08:16 a fost anunţat în prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie, din comuna Slatina, localitatea Herla, aparţinând lui V. C., de 79 de ani.



Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la faţa locului s-au deplasat 10 pompieri militari cu două autospeciale cu apă şi spumă de stins incendii, de la Detaşamentul Fălticeni.

La sosirea echipajelor de pompieri ardea clădirea de locuit, construită din lemn şi acoperită cu azbociment şi tablă, pe o suprafaţă de circa 60 mp, cu pericol de propagare la anexe şi la o locuinţă învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.10, dar au ars bunuri casnice şi obiecte de tâmplărie, precum şi casa de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp. De asemenea, s-a degradat instalaţia electrică.

Rezultatul primelor cercetări indică drept cauză probabilă de producere a incendiului jarul provenit de la o sobă cu acumulare de căldură.

Din nefericire a fost înregistrată o persoană decedată, proprietarul casei, care a fost scos din casă de către fiul acesteia şi alţi cetăţeni, până la sosirea echipajelor de pompieri.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version