Amenzi de peste 300.000 de lei și 61 de permise auto suspendate de polițiștii suceveni în week-end, cele mai multe pentru depășirea vitezei legale


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat în week-end aproape 600 de amenzi în valoare de 302.000 lei și au suspendat 61 de permise de conducere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în zilele de sâmbătă și duminică, 4-5 martie 2023, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile rutiere din teritoriu, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale în valoare de 54.840 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 10 permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.              

În aceeași perioadă s-au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive/neadaptate, ocazie cu care polițiștii au aplicat 462 de sancțiuni contravenționale în valoare de 247.920 lei.

În cadrul acțiunii au fost reținute în vederea suspendării 51 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de