Flotele Bolt din Suceava protestează în următoarele trei zile și își mută activitatea pe Uber


Intră acum și în grupul de

Flotele serviciului de ride and share Bolt din Suceava anunță că vor protesta în perioada 13-15 martie pentru că administrația Bolt România nu au fost de acord cu schimbările propuse de reprezentanții flotelor Bolt din municipiul Suceava.

Reprezentanții flotelor din municipiul Suceava arată într-un manifest că au avut o întâlnire în cadrul căreia s-au dezbătut anumite subiecte legate de schimbări obligatorii pentru pentru comunitatea de ridesharing locală astfel încât această activitate să se poată realiza în conditii cât mai decente.

Astfel, aceștia au propus micșorări privind comisioanele, îmbunătățirea promoțiilor existente, mărirea razei în care clienții pot accesa aplicația Bolt pentru a comanda o mașină, mărirea tarifului legat de cursele minime.

„Considerăm că orașul Suceava trebuie plasat pe harta orașelor care să beneficieze de mai multă atenție din partea aplicațiilor partenere”, au arătat aceștia în manifest.

În urma discuțiilor, reprezentanții flotelor locale au creionat o listă clară ce a fost prezentată Bolt România, dar în urma întâlnirii nu s-a produs nicio schimbare.

„Vă îndemnăm pe toți șoferii, în intervalul 13-15 martie să nu mai lucrăm în cadrul aplicației BOLT și să ne mutam activitatea pe UBER! Schimbările pot fi făcute doar prin unitate, deci, haideți să dăm dovadă de ea, iar în acest interval vă îndemnăm pe toți să nu folosiți aplicația BOLT în semn de protest!”, au transmis reprezentanții flotelor Bolt din Suceava.

Totodată, clienții sunt rugați să folosească în perioada 13-15 martie aplicația Uber.

La acțiunea de protest participă GMG Cars, Grescu rent a car, Ghr Cars, Gxp Ride Sharing, MMA Mobility, Edy & Dia Spedition, Best Auto Leo, Auto Razvan Vlg, City Luxury, RazvanTan, Alemat Solution, Gxp Ride Korinna Sharing care acoperă peste 90 la sută din capacitatea Bolt în Suceava având peste 250 de mașini în componență.


Intră acum și în grupul de