FOTO//Puternic incendiu într-o gospodărie din Cornu Luncii. Proprietara a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit duminică după amiaza, de la un cablu electric defect, la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava la fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Mălini cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la adăpostul de animale și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la o locuință învecinată.

Pe timpul intervenției pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru o femeie în vârstă de 71 de ani care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost transportată la spital.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și au pierit circa 30 păsări de curte și un cal.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect.


Intră acum și în grupul de